Syla: Albin Kurti qëndroi në Gjirokastrën e Enver Hoxhës, nuk erdhi t’i nderojë Jasharët

syla:-albin-kurti-qendroi-ne-gjirokastren-e-enver-hoxhes,-nuk-erdhi-t’i-nderoje-jasharet

Syla tha se i njëjti qëndroi në Gjirokastrën e Enver Hoxhës, ndërsa mungoi në Drenicë në respektim të Jasharëve dhe Epopesë së UÇK-së.

Ky është postimi i tij: 

Albin Kurti i mori mbi 49% të votave të kosovarëve për ta filluar punën në Shqipëri për veti. Le ta dinë votuesit, kah i ka prioritetet. Pra në Gjirokastër, te vendlindja e Enver Hoxhës.
Bisedimet që e zgjidhin problemin me Serbinë në vend të 4 si prioritet. Ndërsa, mungoi në Drenicë, në respektim të Jasharajve dhe Epopesë së UÇK’së, pra simbolit të rezistencës së Luftës Çlitimtare. Gjithçka e qartë. Bravo.
#albanologji #demagogji. /Rahovecnews.net/