AAK-së s’i lejohet zëvendësimi i kandidatëve të përjashtuar nga lista

aak-se-s’i-lejohet-zevendesimi-i-kandidateve-te-perjashtuar-nga-lista

PZAP në vendimin e vet thotë se kandidatët e AAK-së për deputetë, Shemsedin Dreshaj, Gani Dreshaj, Rrahim Ajeti dhe Shqipe Kastrati nuk mund të zëvendësohen me deputetë të tjerë, shkruan Rahovecnews.net.

AAK sot ka dërguar në KQZ emrat e rinj për deputetë pas moscertifikimit të listës së vjetër me deputetë të cilët kanë qenë të dënuar me vendim të formës së prerë nga gjykata së për tri vitet e fundit.

Lexoni më poshtë vendimin e plotë: