Vajza nga Karaibet, nuse në Çellopek të Tetovës

vajza-nga-karaibet,-nuse-ne-cellopek-te-tetoves

Dhjetë vite të plota është duke zgjatur dashuria mes djaloshit nga Çellopeku i Tetovës dhe vajzës nga Karaibet.

Dashuria mes Bobi Markovskit dhe Vedelin ka filluar në Skype. Pas dy viteve komunikim, hapin e parë e ka bë Vedelin, e cila ka ardhur në fshatin Çellopek, transmeton gazeta Lajm.

Nuk është dashur shumë kohë që ata ta zyrtarizojnë dashurinë dhe të bëjnë martesën shkruan Fokus.

Karaibet janë në mesin e vendeve mëtë bukura ekzotike në botë, por ata kanë vendosur që jetën ta vazhdojnë në këtë fshat të Tetovës.

The post Vajza nga Karaibet, nuse në Çellopek të Tetovës appeared first on Rahovecnews.net.