Shoqata kërkon të hetohen grabitjet e bankave

shoqata-kerkon-te-hetohen-grabitjet-e-bankave

Më datë 12 janar është grabitur një bankë komerciale nga një person i armatosur duke tronditur stafin dhe klientët e bankës dhe duke kërcënuar ata me armë zjarri. Kjo vepër kriminale vjen pas një varg sulmesh kriminale që sektori bankar ka pësuar nga grupe dhe persona të cilët ende mbesin në arrati dhe për të cilët nuk ka ndonjë informacion se të njëjtit janë identifikuar apo arrestuar nga…

Source