MBPZhR-ja hap periudhën e aplikimit për subvencione për qumësht

mbpzhr-ja-hap-periudhen-e-aplikimit-per-subvencione-per-qumesht

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka hapur thirrjen e aplikimit për Pagesa Direkte për qumësht/litër sipas kategorive të cilësisë, therrjet e raportuara të gjedhit dhe akuakulturë për gjashtëmujorin e dytë të vitit 2020. Periudha e aplikimit fillon nga sot, datë 15 janar dhe do të jetë e hapur deri më 15 shkurt 2021. Ndërkaq, procedurat e aplikimit do të bëhen në Drejtoritë…

Source