Hoti: Rimëkëbja arrihet duke i ndihmuar bizneset dhe familjet në kushte të rënda sociale

hoti:-rimekebja-arrihet-duke-i-ndihmuar-bizneset-dhe-familjet-ne-kushte-te-renda-sociale

Kryeministri në detyrë , Avdullah Hoti, ka reaguar përmes një postimi lidhur me kritiakt për ndarjet e mjetëve për rimëkëmbje ekonomike. Hoti ka thënë se rimëkëmbaj arrihet duke iu ndihmuar bizneseve dhe familjëve në kushte të rënda ekonomike. “Rimekembja arrihet duke iu ndihmuar bizneseve te qendrojne ne treg dhe mbajne punetoret ne pune. Rimekembja arrihet duke iu ndihmuar familjeve ne nevoje…

Source