AKB-ja kërkon që këtë vit bizneset të mbështeten me 1 miliard euro

akb-ja-kerkon-qe-kete-vit-bizneset-te-mbeshteten-me-1-miliard-euro

Aleanca Kosovare për Biznese vlerëson se 15 masat e Qeverisë për rimëkëmbje ekonomike është hap i mirë, por i vonuar. Drejtori i AKB-së, Agim Shahini thotë se vlera 200 milionë euro e ndarë nga Qeveria, është e vogël për krizën që janë duke u përballur bizneset dhe qytetarët e Kosovës. “AKB gjatë vitit të kaluar por edhe tash ka vizituar shumë subjekte ekonomike e biznesore duke marr shënime…

Source