Kjo është një hartë e markave më të shitura të veturave sipas vendeve në botë

kjo-eshte-nje-harte-e-markave-me-te-shitura-te-veturave-sipas-vendeve-ne-bote

Nëse shohim kontinentin evropian, Renault Clio më i shitur, i ndjekur nga VW Golf. Titulli i modelit më të shitur në botë shkon në drejtim të Toyota dhe Corolla legjendare e saj. Modeli më i shitur në histori arriti 1,483,120 njësi të shitura vitin e kaluar, që është më mirë se modeli kombëtar amerikan, Ford-i […]

The post Kjo është një hartë e markave më të shitura të veturave sipas vendeve në botë appeared first on Rahovecnews.