​Tesla shet pothuajse gjysmë milion automjete elektrike në vitin 2020

​tesla-shet-pothuajse-gjysme-milion-automjete-elektrike-ne-vitin-2020

Kompania e automobilave dhe energjisë elektrike Tesla njoftoi sot se në vitin 2020 ajo dorëzoi më shumë automjete sesa pritej për shkak të kërkesës në rritje për automjete elektrike në të gjithë botën. Kompania ka shitur 499.550 automjete në vitin 2020, e cila është mbi vlerësimin e Wall Street për 481.261 automjete, sipas të dhënave […]

The post ​Tesla shet pothuajse gjysmë milion automjete elektrike në vitin 2020 appeared first on Rahovecnews.