Gjykata Speciale nuk jep detaje nëse ka ngritur aktakuzë ndaj Thaçit e Veselit

gjykata-speciale-nuk-jep-detaje-nese-ka-ngritur-aktakuze-ndaj-thacit-e-veselit

Gjykata nëpërmjet një përgjigje, ka thënë se konfidenciale mbesin edhe procedurat që lidhen me shqyrtimin e aktakuzës.

 

“Derisa një aktakuzë të bëhet publike ajo mbetet konfidenciale si dhe procedurat që lidhen me shqyrtimin e saj. Në bazë të Rregullores së Procedurës dhe të Provave, nëse një aktakuzë konfirmohet ajo do të bëhet publike jo më vonë se paraqitja e parë e të Akuzuarit para Gjykatës”, thuhet në përgjigjen e Gjykatës Speciale.