Dodik: Serbët me siguri s’do të votojnë për Bidenin, nëse ai fiton do të punojë kundër nesh

dodik:-serbet-me-siguri-s’do-te-votojne-per-bidenin,-nese-ai-fiton-do-te-punoje-kunder-nesh

“Serbët me gjasë nuk do të votojnë për Biden, i cili është një urrejtës i zakonshëm serb dhe mbledh rreth vetes ata që, nëse vijnë në pushtet, me siguri do të drejtojnë gjithçka kundër komunitetit tonë në BiH, dhe madje edhe kundër kroatëve në kuptimin politik,” i tha Dodik reporterëve në Pelagicevo, raporton Vijesti, transmeton Express.

Ai deklaroi se ani pse serbët do të vendosin vetë, e  nëse dikush e dëgjon atë, atëherë ata do të duhet të votojnë për Trump.

Zgjedhjet për president të Shteteve të Bashkuara do të mbahen më 3 nëntor.