Këshilli i Investitorëve Evropian- EIC dënon sulmin ndaj Raiffaisen Bank Kosova

keshilli-i-investitoreve-evropian-eic-denon-sulmin-ndaj-raiffaisen-bank-kosova

Si përfaqësues i Investitorëve evropian në Kosovë, Këshilli i Investitorëve Evropian e dënon rënd sulmin vulgar të shkaktuar në orët e hershme të mengjesit ndaj degës së Raiffaisen Bank Kosova, në Ferizaj. Sipas njoftimeve nga autoritetet banka është dëmtuar me mjete plasëse dhe janë shkaktuar dëme të konsiderueshme. Veprimet e tilla të dhunshme ndaj investitorëve të huaj, nga kushdo që bëhen…

Source