Geci flet për ndarjen e LDK-së, tregon pse nuk kandidoi për deputet

geci-flet-per-ndarjen-e-ldk-se,-tregon-pse-nuk-kandidoi-per-deputet

“Lidhja Demokratike e Kosovës është parti interesante. Me dalë kollaj e me dalë kuku nuk të lajnë’, tha Geci.

“Unë e kam provu LDK’-në kur pas presidentit Rugova jemi rreshtu pas Dacit. Atëher është bërë një gabim nga Sejdiu e Daci por nuk është faji ynë por i akademikëve”, tha Geci në emisionin “Tete a Tete me Adelinën”.

Thotë se ndarja e LDK’së nuk do të duhej të ndodhte.

“Ata (Sejdiu dhe Daci) kanë bërë gabim sepse LDK është dashur të jetë vetëm një”, shtoi ai.