Gjashtë muaj më parë qau për të: Teatri i jonë Leze u mbyll

gjashte-muaj-me-pare-qau-per-te:-teatri-i-jone-leze-u-mbyll

6 muaj më parë qau për të: Teatri i jonë Leze u mbyll.

Mëngjesin e ditës së sotme ndërroi jetë aktori i mirënjohur kosovar, Adem Mikullovci. Vdekja e tij la bosh një pjesë të artit kosovar.

Aktori në vdekjen e aktores Leze Qena shkroi se bashkë me ikjen e saj u mbyll dhe një teatër.

“Po e lëshoj perden, dhe po i fiku dritat….Teatri i jonë Leze-u mbyll”, ishin fjalët e aktorit për Leze Qenën.