Google mund të ketë një regjistrim të bisedave zanore

google-mund-te-kete-nje-regjistrim-te-bisedave-zanore

Kompania në heshtje regjistron shumë nga bisedat që njerëzit bëjnë rreth produkteve të saj. Karakteristika funksionon si një mënyrë për të lejuar njerëzit të kërkojnë me zërin e tyre dhe për të ruajtur ato regjistrime me sa duket e lejon Google të përmirësojë mjetet e saj të njohjes së gjuhës si dhe rezultatet që u […]

The post Google mund të ketë një regjistrim të bisedave zanore appeared first on Rahovecnews.