Oda Amerikane prezanton programin për përmirësim të menaxhimit financiar

oda-amerikane-prezanton-programin-per-permiresim-te-menaxhimit-financiar

Menaxhimi më i mirë i financave të ndërmarrjeve si dhe raportimi korrekt i tyre ka marrë një rëndësi të theksuar sidomos gjatë periudhës së pandemisë COVID-19, e cila ka shkaktuar çrregullime të paprecedenta mbi ekonominë e vendit. Kjo u tha gjatë një forumi virtual të organizuar nga Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë, në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Ernst…

Source