Ministri Krasniqi i gatshëm t’u dalë në ndihmë qumështarëve

ministri-krasniqi-i-gatshem-t’u-dale-ne-ndihme-qumeshtareve

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka pritur në një takim zëvendësministrin e Bujqësisë, Nehat Ramadani, drejtuesit e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës, përfaqësuesit e Shoqatës së përpunuesve të qumështit dhe me përfaqësuesit e prodhuesve të qumështit. Në këtë takim është diskutuar për problemet me të cilat po përballen prodhuesit dhe përpunuesit e qumështit si pasojë e…

Source