Kuçi inspekton realizimin e disa projekteve në komunën e Deçanit

kuci-inspekton-realizimin-e-disa-projekteve-ne-komunen-e-decanit

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ka inspektuar punimet në realizimin e disa projekteve në komunën e Deçanit, raporton Rahovec Newse. Ministri ka parë nga afër punimet në qendër të qytetit në Deçan si dhe ka vizituar Ndërmarrjen Publike Lokale“Higjiena”, e cila është në përfundim të ndërtimit të objektit. Ai fillimisht është pritur në takim nga kryetari Komunës, Bashkim Ramosaj.

Source