Kosova hyn në kredi në vlerë prej 85 milionë euro, për adresimin e krizës së shkaktuar nga pandemia

kosova-hyn-ne-kredi-ne-vlere-prej-85-milione-euro,-per-adresimin-e-krizes-se-shkaktuar-nga-pandemia

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj, ka miratuar ratifikimin e marrëveshjes për kredi ndërmjet Bankës për Zhvillim të Këshillit të Evropës dhe Kosovës, raporton Rahovec Newse. Ministrja e Financave Hykmete Bajrami ka thënë se kjo marrëveshje ka vlerën prej 85 milionë euro dhe me afat kthimi prej 15 vjetësh Ajo ka thënë se kjo marrëveshje ka për qellim adresimin e krizës ekonomike të shkaktuar…

Source