Ekonomistët nga Kosova, për mini-Shengenin Ballkanik

ekonomistet-nga-kosova,-per-mini-shengenin-ballkanik

Pjesë e dakordimit të arritur më 4 shtator në Shtëpinë e Bardhë për normalizimin e marrëdhënieve ekonomike ndërmjet Kosovës e Serbisë ishte edhe përfshirja në projektin për lëvizjen e lirë që është bërë i njohur si “mini-Shengeni Ballkanik”. Projekti deri javën e kaluar është kundërshtuar nga autoritetet dhe partitë politike në Kosovë. Drejtori i Odës ekonomike amerikane në Kosovë…

Source