Abrashi thotë se linja ajrore Prishtinë – Beograd do të nisë në kohë rekorde

abrashi-thote-se-linja-ajrore-prishtine-–-beograd-do-te-nise-ne-kohe-rekorde

Ministri i Infrastrukturës në Qeverinë e Kosovës, Arban Abrashi, në një intervistë për Radion Evropa e Lirë thotë se nga projektet infrastrukturore, të nënshkruara në Shtëpinë e Bardhë midis Kosovës dhe Serbisë, do të krijohet një ndërlidhje më e mirë në Ballkanin Perëndimor. Sipas tij, me finalizimin e projekteve hekurudhore, autostradës dhe të tjerave që janë pjesë e marrëveshjes në Uashington…

Source