​Rrëzohet sateliti i NASA-s pas 56 vjetësh në hapësirë

​rrezohet-sateliti-i-nasa-s-pas-56-vjetesh-ne-hapesire

Sateliti i NASA-s u dogj në atmosferën e Tokës dhe pasi kaloi shumë vite në hapësirë. Bëhet fjalë për Observatorin e Gjeofizikës 1 (OGO-1), i cili udhëtoi në hapësirë në shtator 1964. Në pesë misionet e para, sateliti supozohej të ndihmonte shkencëtarët të kuptonin më mirë fushën magnetike të Tokës dhe OGO-1 rrotulloi rreth Tokës […]

The post ​Rrëzohet sateliti i NASA-s pas 56 vjetësh në hapësirë appeared first on Rahovecnews.