Facebook thotë se ka fshirë llogari të rreme në Rusi, Pakistan dhe SHBA

facebook-thote-se-ka-fshire-llogari-te-rreme-ne-rusi,-pakistan-dhe-shba

Kompania Facebook tha se ka fshirë tre rrjete të llogarive të rreme në Rusi, Pakistan dhe Shtetet e Bashkuara. Gjiganti amerikan i mediave sociale tha më 1 shtator se ka fshirë “një rrjet të vogël” në Rusi i përbërë nga 13 llogari në Facebook, të personave që kanë qenë më parë të lidhur me Agjencinë […]

The post Facebook thotë se ka fshirë llogari të rreme në Rusi, Pakistan dhe SHBA appeared first on Rahovecnews.