Facebook dërgon KE-në para gjykatës

facebook-dergon-ke-ne-para-gjykates

Platforma e medias sociale “Facebook” ka vënë para gjykatës Komisionin Europian për shkak të kërkesave për informacion nga krahu ekzekutiv i BE-së, të cilat i konsideron si tepër invazive. Komisioni i BE-së ka nisur dy hetime antitrusti për sjelljen e “Facebook” në lidhje me praktikat e të dhënave të kompanisë dhe platformën e saj të […]

The post Facebook dërgon KE-në para gjykatës appeared first on Rahovecnews.