Kryeministri Hoti: Ferronikeli – kompani e rëndësisë strategjike për Kosovën

kryeministri-hoti:-ferronikeli-–-kompani-e-rendesise-strategjike-per-kosoven

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, në kuadër të vizitave që është duke u bërë bizneseve private, për të prezantuar pakon për rimëkëmbje ekonomike të Qeverisë së Kosovës, i shoqëruar nga ministrat Blerim Kuçi dhe Vesel Krasniqi, ka vizituar sot ndërmarrjen Ferronikeli, ku është pritur nga presidenti i Grupit Balfin, Samir Mane, me bashkëpunëtorë. Në takim i pranishëm ishte edhe kryetari i…

Source