Haradinaj-Stublla rrugës për në Mal të Zi: Vizitë vëllazërore shqiptarëve atje

haradinaj-stublla-rruges-per-ne-mal-te-zi:-vizite-vellazerore-shqiptareve-atje

Ajo ka thënë se do tu bëjë një vizitë vëllazërore shqiptarëve atje.

“Mbase dhe historia na la të shpërndarë, por trungun e kemi NJË, dhe nuk jemi në harresë”.

“UNITETI është kryefjala e vizitës sot”, ka shkruar Haradinaj-Stublla në rrjetin social Facebook.