Haradinaj-Stublla gjatë vizitës në Mal të Zi: Të bashkuar shqiptarët kudo arrijnë faktorizimin e vet politik e rajonal

haradinaj-stublla-gjate-vizites-ne-mal-te-zi:-te-bashkuar-shqiptaret-kudo-arrijne-faktorizimin-e-vet-politik-e-rajonal

Ajo me anë të një postimi në rrjetin social Facebook ka deklaruar se vetëm të bashkuar, shqiptarët kudo ndodhen, arrijnë faktorizimin politikë e rajonal.

“Takim i përzemërt me Ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicat, njëkohësisht Kryetarin e Unionit Demokratik Shqiptar, Mehmet Zenka. Rruga jonë Euro-Atlantike është qëllim i përbashkët, andaj bashkërendimi i veprimeve politike dhe kombëtare është predispozitë thelbësor. “Vetëm të bashkuar, shqiptarët kudo ndodhen, arrijnë faktorizimin e vet politik e rajonal”, ka shkruar Haradinaj-Stublla. /Rahovecnews.net/