Si të zvogëloni emocionet gjatë një prezantimi

si-te-zvogeloni-emocionet-gjate-nje-prezantimi

Para se të dilni para një audience ndodh që të keni një ndjesi jo të këndshme në stomak, të mos keni shumë besim në vetvete, të përfshiheni nga djersë të ftohta apo edhe nga emocione të tjera. Ju nuk mund të jeni në gjendje që shpesh të eliminoni plotësisht këto emocione dhe pasiguri, por më poshtë gjenden katër mënyra që ju ndihmojnë t’i përmirësoni ato: Fokusohuni në audiencën tuaj.

Source