Biznese që mund t’i nisni me pak para

biznese-qe-mund-t’i-nisni-me-pak-para

Ëndrra e shumicës së njerëzve është të krijojnë biznesin e vet. Por, sigurisht që ka shumë pengesa që ju ndalojnë për ta bërë këtë gjë. Për shembull ju mund t’ju mungojë motivimi dhe koha ose nuk keni një ide për të filluar. Por shumica e njerëzve ndalojnë kur kuptojnë që duhen para për të krijuar një biznes – para të cilat nuk i kanë. Gjithsesi ekzistojnë mënyra financimi si hua…

Source