U shërua nga koronavirusi, i riu shqiptar bën apel: Ju lutem bëheni këtë

u-sherua-nga-koronavirusi,-i-riu-shqiptar-ben-apel:-ju-lutem-beheni-kete

Emir Useini është 25 vjeçar nga Tetova.

Luf tën me virusin Covid 19 e ka fituar.

Ndërsa thotë se qytetarët e infektuar nuk duhet ta fshehin por duhet të tregojnë nëse janë pozitiv dhe se me këtë do të mbrojnë veten dhe të tjerët.

“Unë mendoj se qytetarët nuk duhet ta fshehin virusin, për arsye sigurie për të mos u infektuar edhe ndonjë tjetër dhe me qenë të gjithë të sigurt”, theksoi Emir Useini.

Mesazhi dhe xhirimet e Emirit janë bërë nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë për të ngritur vetëdijen e qytetarëve dhe kujdesin e shtuar.

Për dallim nga dje që nuk kishte raste vdekjesh, sot për fat të keq, Ministria e Shëndetësisë raporton për 10 raste që humbën betejën me Covid19.