Problemi kur je “shef” dhe “punonjës” njëkohësisht

problemi-kur-je-“shef”-dhe-“punonjes”-njekohesisht

Sot, gjithnjë e më shumë njerëz punojnë nga shtëpia, për një pjesë ose gjatë gjithë javës. Fleksibiliteti mund të duket një ide e mirë, por shumë njerëz kanë vështirësi në menaxhimin e kohës. Të punuarit nga shtëpia në izolim mund t’i pengojë njerëzit në marrëdhëniet e përditshme ndër-personale që mund të ofrojë jeta profesionale, e cila mund të nxisë kreativitetin dhe të përmirësojë mirëqenien…

Source