Pandemia falimenton 10% të bizneseve nëpër komuna

pandemia-falimenton-10%-te-bizneseve-neper-komuna

Moskujdesi i shtetit ndaj bizneseve dhe punëtorëve, ka bërë që 10% e bizneseve në komunat e Kosovës kryesisht të sektorit të gastronomisë të falimentojnë. Kështu për Rahovec Newse ka thënë kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat, Jusuf Azemi. “Pothuajse në të gjitha komunat nëse marrin një përqindje, diku rreth 10% të këtyre bizneseve veç se kanë falimentuar”. “….

Source