EPOKALE: Robotët me Inteligjencë Artificiale mësojnë me “shpejtësi drite” dhe pa mbikëqyrje

epokale:-robotet-me-inteligjence-artificiale-mesojne-me-“shpejtesi-drite”-dhe-pa-mbikeqyrje

Shkencëtarët kanë arritur një zbulim epokal në zhvillimin e inteligjencës artificiale duke e përdorur dritën në vend të elektricitetit për të performuar përllogaritje. Kjo përpjekje e re e ka përmirësuar ndjeshëm edhe shpejtësinë por edhe efikasitetin e makinave që mësonin nga rrjete neurale – një formë e inteligjencës artificiale që mësyn replikimin e funksioneve të […]

The post EPOKALE: Robotët me Inteligjencë Artificiale mësojnë me “shpejtësi drite” dhe pa mbikëqyrje appeared first on Rahovecnews.