Si t’ua kumtoni punonjësve se po pushohen nga puna

si-t’ua-kumtoni-punonjesve-se-po-pushohen-nga-puna

Si t’i pushoni nga puna punonjësit kur tashmë janë në shtëpi? Ja çfarë duhet të bëni. Menaxherët duhet ta përhapin fjalën Tundimi për t’i pushuar të gjithë në të njëjtin moment është i lartë. Është më mirë që njerëzit ta dëgjojnë drejtpërdrejt dhe jo përmes të tjerëve. Humbja e punës tuaj (edhe kur e prisni, pasi njerëzit padyshim që e kuptuan këtë) është një përvojë emocionuese dhe stresuese.

Source