A mjaftojnë 2 milionë për t’u ndjerë të pasur?

a-mjaftojne-2-milione-per-t’u-ndjere-te-pasur?

Sa është kostoja që një person të ndjehet i pasur? Një studim i fundit nga Charles Schwab zbuloi se një vlerë neto prej 2.27 milion dollarë do të ishte e mjaftueshme për t’u ndjerë i pasur. Por a mund të jetë vërtet kjo shifra, që të bën të ndihesh i pasur? Për shumë njerëz, të jesh i pasur do të thotë të jesh i pavarur financiarisht dhe duke mos pasur nevojë të punosh për të jetuar…

Source