8 shenja që tregojnë se jeni të lodhur nga puna

8-shenja-qe-tregojne-se-jeni-te-lodhur-nga-puna

Për të shkuar deri tek suksesi rruga kalon përmes vështirësish dhe sakrifica, por kjo nuk do të thotë kurrsesi se duhen prishur balancat. Më poshtë do të gjeni një listë me simptomat që na tregojnë se e kemi shkelur pak me punën: E rëndësishme është që të gjendet një ekuilibër mes punës, kohës së lirë, argëtimit, familjes dhe pushimit. Por si ta kuptojmë që në fakt e kemi tejkaluar masën e të…

Source