Ligjet për rimëkëmbjen ekonomike vështirë të realizueshme, pengesë situata politike

ligjet-per-rimekembjen-ekonomike-veshtire-te-realizueshme,-pengese-situata-politike

Qeveria ka bërë plan që në Projektligjin për rimëkëmbjen ekonomike, tetë ligje është paraparë të ndryshohen. Mirëpo sipas ekspertëve të ekonomisë vështirë se do të realizohen dhe të miratohen këto ligje duke parë situatën politike. Ish-kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Safet Gërxhaliu për Rahovec Newse thotë se partitë politike duke i ngadalësuar këto procese që kanë të bëjnë me…

Source