Kuçi: Rreth 56 për qind e bizneseve në rrezik të mbylljes

kuci:-rreth-56-per-qind-e-bizneseve-ne-rrezik-te-mbylljes

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka thënë se bazuar në disa të dhëna, rreth 56 për qind e bizneseve do të mund të mbylleshin shkaku i pandemisë, teksa ka dhënë hollësi të programit të rimëkëmbjes ekonomike të Qeverisë Hoti. Si ka thënë ai, nëse s’ndodh ndonjë e panjohur, në fund të 2021-tës, Kosova do të ketë rritje ekonomike.

Source