Taravari: Presim fitore bindëse, janë regjistruar parregullsi të shumta

taravari:-presim-fitore-bindese,-jane-regjistruar-parregullsi-te-shumta

“Informacionet e para nga shtabet tona janë se ne jemi në epërsi të madhe dhe presim fitore bindëse. Shpresoj se më vonë kur të mbajmë konferencë për shtyp nga ora 23:30 ti tregojmë rezultatet përfundimtare, por trendi është pro nesh”, tha mes tjerash Taravari.

Taravari zgjedhjet e sotme i konsideroi si jokorrekte duke theksuar se janë vërejtur parregullsi të shumta.

“Në fshatin Llojan blloku i fletvotimeve ka pasur radhitje të parregullt të numrave serik. Në fshatin Ramanli të Kumanovës është regjistruar i ashtuquajturi tren Bullgar,ndërsa ne mbrëmje është vërejtur se dikush ka nënshkruar në emër të dikujtë tjetër. Në fshatin Llaskarcë të njejtat persona kanë votuar për disa herë”, theksoi Taravari.