Steve Jobs besonte në pesë filozofi për suksesin

steve-jobs-besonte-ne-pese-filozofi-per-suksesin

Shumë kush nga ne tashmë e njeh Steve Jobsin, njeriu i cili transformoi teknologjinë moderne dhe ende po bëhen përmirësime bazuar në modelin e tij. Ndonëse Jobs ka qenë një njeri i cili më shumë dominonte dhe shumë pak herë zmbrapsej, ai asnjëherë nuk harronte këto pesë filozofi për suksesin të cilat e shoqëruan atë deri në fund. Idetë pa vepra nuk janë ide, janë pendesë Kështu u shpreh Steve Jobs…

Source