Osmani: Nesër fillojnë aktivitetet për formimin e Qeverisë që do të udhëhiqet nga një shqiptar

osmani:-neser-fillojne-aktivitetet-per-formimin-e-qeverise-qe-do-te-udhehiqet-nga-nje-shqiptar

Ai madje theksoi edhe fitore të thellë në Komunën e Sarajit dhe Dibrës. Osmani shpalli fitore edhe në Komunën e Likovës dhe Kërçovës.

“Fitore në Teracë, Sopishte, Manastir dhe Strugë”, tha Bujar Osmani.