Ministri Kuçi: Bllokimi i llogarive bankare të Telekomit na ka shqetësuar të gjithve

ministri-kuci:-bllokimi-i-llogarive-bankare-te-telekomit-na-ka-shqetesuar-te-gjithve

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi është deklaruar sot rreth situatës së krijuar në Telekomin e Kosovës. Kuçi ka deklaruar se gjatë ditës së sotme në lidhje me bllokimit të llogarive bankare të Telekomit të Kosovës po punohet dhe do të gjendet zgjidhja më e mirë e mundshme. Kjo është deklarata e plotë e ministrit Blerim Kuçi: Gjatë ditës së sotme keni mundur të lexoni në medie rreth…

Source