8 gjëra që ju nevojiten për të pasur sukses (në biznes dhe jetë)

8-gjera-qe-ju-nevojiten-per-te-pasur-sukses-(ne-biznes-dhe-jete)

Pjesa më e madhe e sipërmarrësve janë ekzekutues të zot, por duhet ta themi, performanca nuk mjafton. Edhe konkurrentët janë po aq të aftë. Dhe në të shumtën e rasteve kanë më shumë burime në dispozicion. Për të ecur përpara ne duhet të jemi ekzekutuesit kryesorë. Më poshtë janë shtatë hapa se si t’ia dilni mbanë: Dëshira – Do të thotë të jesh i vëmendshëm dhe këmbëngulës në të bërit e…

Source