Avokati Berisha shpjegon se pse Thaçi nuk ka pasur arsye të jep dorëheqje

avokati-berisha-shpjegon-se-pse-thaci-nuk-ka-pasur-arsye-te-jep-doreheqje

Berisha në Pressing tha se nuk ekziston ndonjë standard të asaj për dorëheqje.

Ai tutje ka shtuat se faji nuk qëndro  tek Thaçi për themelimin e Dhomave të Speecializuar.

“Për themelimin e  Dhomave të Specializuar nuk është  faji tek Thaçi, është tek dikush tjetër,  për bindjen time ai është vetëm I dyshuar, ai njëjtë është i dyshuar sikur në ditën kur ka dalur raporti i Dicky Martit, sa i përket asaj, nuk ka ndonjë  standard të asaj dorëheqje morale, sepse kemi pasur shumë ministra e njerëz më përgjegjësi, që kanë qenë të akuzuar dhe nuk kanë  dhënë dorëheqje, unë nuk besoj që është dashur të jep dorëheqje Thaçi”, tha Berisha