30 punëtorë të KEK-ut të infektuar me Coronavirus

30-punetore-te-kek-ut-te-infektuar-me-coronavirus

30 punëtorë të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), janë të infektuar me koronavirus. Ushtruesi i detyrës së Kryeshefit Ekzekutiv të KEK-ut, Luigj Imeri, ka thënë që megjithatë situata është nën kontroll brenda kësaj korporate. “Edhe KEK-u përballet me të njëjtat problematika dhe nuk është jashtë rrethanave që po ballafaqohet vendi. Kjo korporatë i ka mbi 4100 punëtorë dhe prej tyre i kemi…

Source