Në Bajgorë investohet 189 milionë € për energji me erë, Heldt thotë se ndihmon në tejkalimin e krizës

ne-bajgore-investohet-189-milione-e-per-energji-me-ere,-heldt-thote-se-ndihmon-ne-tejkalimin-e-krizes

Kryeministri Avdullah Hoti, i shoqëruar nga ministri i Bujqësisë, Besian Mustafa dhe nga ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt kanë vizituar kompaninë “SOWI KOSOVA” në Bajgorë të komunës së Mitrovicës, raporton Rahovec Newse. Në këtë hapësirë janë do të investohen 189 milionë euro nga kompania kosovaro-gjermano-izraelite SoWi në energji nga era, ku do të prodhohen 105 MW energji nga…

Source