Ishin të pa ndara, por a i bjen në mend Shkurtes për Shyhreten

ishin-te-pa-ndara,-por-a-i-bjen-ne-mend-shkurtes-per-shyhreten

Ai bjen në mend Shkurtes për Shyhreten?

Ishin të pa ndara, kolege, shoqe, bashkëvendase e familjare.

Me pak fjalë, lidhja e tyre ka qenë tejet e fortë dhe për këtë gjë kanë kontribuar një mori arsyesh.

Ani pse ishin të pa ndara në jetë e skenë, ato prej disa vitesh më nuk flasin mes vete, për arsye ende të pa ditura nga publiku i gjërë, shkruan Kosovarja.

A thua i merr malli për njëra tjetren? Hë?