Mos e stërlodhni trurin, 10 ide si të çliroheni nga mendimet e tepërta

mos-e-sterlodhni-trurin,-10-ide-si-te-cliroheni-nga-mendimet-e-teperta

Të mendosh shumë nuk duket edhe aq keq në pamje të parë, të mendosh është gjë e mirë apo jo? Por të mendosh më shumë se ç’duhet mund të shkaktojë probleme. Kur mendon shumë gjykimet tuaja mjegullohen dhe keni më shumë stres. Ju shpenzoni shumë kohë për gjëra negative. Dhe bëhet e vështirë të veproni. Nëse të duket një temë “e njohur”, këtu janë 10 ide të thjeshta për ta çliruar veten…

Source