Macron kujton Srebrenicën: Të mos harrojmë kurrë gjenocidin dhe viktimat

macron-kujton-srebrenicen:-te-mos-harrojme-kurre-gjenocidin-dhe-viktimat

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, ka kujtuar masakrën e Sebrenicës.

Ai ka thënë se ajo çfarë është bërë në Sebrenicë në vitin 1995 nuk duhet të harrohet kurrë.

” Srebrenica 1995. Të mos harrojmë kurrë gjenocidin dhe viktimat e tij. Le të mbrojmë civilët dhe të veprojmë për paqen dhe sigurinë në Evropë dhe në botë”, ka thënë Macron në rrjetin social Facebook.

 

The post Macron kujton Srebrenicën: Të mos harrojmë kurrë gjenocidin dhe viktimat appeared first on Rahovecnews.net.