Gratë janë më produktive në punë se burrat, tregon një studim

grate-jane-me-produktive-ne-pune-se-burrat,-tregon-nje-studim

Gratë apo burrat. Cilët janë më produktivë?

Një studim i ndërmarrë nga Hive, një platformë e njohur mori informacione në mënyrë anonime nga më shumë se 3000 meshkuj dhe femra që punojnë në zyra dhe i publikoi rezultatet e studimit në analizën “State of the Workplace Report”.

Studimi përmban disa të dhëna interesante.

Kush prodhon më shumë, burrat apo gratë? Sipas Hive, gratë punojnë 10% më shumë se meshkujt në ambientet e zyrave sot.

“Gratë kalojnë më shumë kohë me aktivitete jo-promovuese krahasuar me meshkujt”.

Në thelb, gjërat që meshkujt nuk duan t’i bëjnë ua delegojnë ato femrave.

The post Gratë janë më produktive në punë se burrat, tregon një studim appeared first on Rahovec News.